Гордон розповів, коли заробив свій перший мільйон

У травні 2021 року Гордон запустив власну онлайн-академію
Фото: gordondmytro / Instagram
Український журналіст, засновник інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитро Гордон 17 серпня провів вебінар для слухачів свого онлайн-проєкту "Академія Дмитра Гордона", під час якого відповів на їхні запитання. Один із глядачів поцікавився, коли Гордон заробив свій перший мільйон.

"Мільйон доларів – у 23 роки", – повідомив він.

Його відповідь можна послухати, починаючи з 15-ї хвилини відео. Запис ефіру опубліковано на його YouTube-каналі "Дмитрий Гордон".

Відео: Дмитрий Гордон / YouTube

Контекст:

Онлайн-проєкт під назвою "Академія Дмитра Гордона" стартував у травні 2021 року. За словами Гордона, усі матеріали, які пропонує академія, абсолютно ексклюзивні, їх немає у відкритому доступі.

Підписники академії матимуть можливість поставити запитання безпосередньо Гордону й отримати відповідь як на платформі самої академії, так і під час прямих ефірів із журналістом.

"Завдяки цій платформі багато людей зможе побувати на моїх інтерв'ю і побачити залаштункове життя, зможуть поставити запитання безпосередньо тим, хто у мене в гостях на інтерв'ю. Завдяки цій платформі люди, які вже знають про життя, здавалося, усе, зможуть ділитися найпотаємнішим, найбільш наболілим і робити життя багатьох людей іншим", – розповів Гордон про свою академію.