Горянський перехворів на COVID-19

За словами Горянського, під час хвороби у нього була висока температура
Фото: Vladimir Goryansky / Facebook
За словами українського актора Володимира Горянського, він захворів на COVID-19 за два дні після того, як узяв участь в "одній передачі", не назвавши її.

Український актор Володимир Горянський у грудні 2020 року перехворів на COVID-19. Про це він розповів 2 лютого в ефірі телеканала "Україна".

За словами артиста, хвороба перешкодила їм із дружиною полетіти на відпочинок за кордон, де вони планували відсвяткувати п'яту річницю сімейного життя.

"Після однієї передачі я через два дні захворів. Незважаючи на те, що була висока температура, ми зробили вечір зі свічками, але не там, де ми хотіли", – розповів він. Актор не уточнив, про яку передачу йдеться.

Наприкінці 2015 року Горянський таємно одружився з рестораторкою Оленою Фейсою. Весілля відбулося у США. Фейса стала третьою дружиною Горянського. До весілля з актором вона займалася ресторанним бізнесом, а зараз допомагає чоловікові в його роботі.

Від попереднього шлюбу у Горянського є донька Марія, яка навчається в лос-анджелеській кіношколі.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на 3 лютого в Україні підтвердили 1,2 млн випадків COVID-19, одужало 1,05 млн пацієнтів, померло –   23 089.