Гаммер після обвинувачень у зґвалтуванні закрутив новий роман на Кайманових островах – ЗМІ

Поліція Лос-Анджелеса проводить розслідування щодо Гаммера у справі про зґвалтування
Фото: ЕРА
Американський актор Армі Гаммер, якого в березні 2021 року обвинуватили у зґвалтуванні та побитті, закрутив роман на Кайманових островах із місцевою жителькою, яка працює стоматологом. Про це 11 травня написав таблоїд People, посилаючись на інформацію, одержану із власних джерел.

У публікації наголошують, що пара має щасливий вигляд, а обраниця актора вже познайомила його з багатьма своїми друзями.

Таблоїд підкреслює, що на Кайманових островах також проживає й ексдружина актора разом із їхніми двома дітьми.

Контекст:

У лютому 2021 року таблоїд Daily Mail повідомив, що в мережі було опубліковано скріншоти приватної переписки, учасником якої нібито був актор. В оприлюднених фрагментах розмови людина, яку ідентифікували як Гаммера, писала, що є канібалом, і заявляла співрозмовниці, що хоче випити її кров.

Після публікації цих скрінів Гаммера звинуватило в насильстві, зокрема й сексуальному, кілька колишніх партнерок, повідомляє Page Six.

18 березня стало відомо, що поліція Лос-Анджелеса (США) почала розслідування щодо Гаммера, обвинуваченого у скоєнні зґвалтування. За словами жертви, яка відрекомендувалася Еффі, але не назвала свого прізвища, злочин стався ще 2017 року. Вона розповіла, що Гаммер протягом чотирьох годин ґвалтував її, бив по обличчю і головою об стіну, а також хлистом по ступнях. Адвокат актора, коментуючи її заяви, сказав, що всі сексуальні контакти його клієнта відбувалися за взаємною згодою.

Після скандалу актора виключили із проєктів, у яких він брав участь.

Гаммер відомий за ролями у фільмах "Соціальна мережа", "Агенти А.Н.К.Л.", "Назви мене своїм ім'ям".

Гаммер був одружений із телеведучою Елізабет Чемберс. У шлюбі в пари народилося двоє дітей. Улітку 2020 року подружжя ініціювало розлучення.