Ходіння, пиття та провітрювання. Гвоздьова, яка заразилася коронавірусом, розповіла про своє лікування

Гвоздьова: Діти поки, слава богу, без симптомів
Фото: ilonagvozdeva / Instagram

За словами ексучасниці "Танців з зірками" Ілони Гвоздьової, яка заразилася коронавірусом, зараз вона разом із родиною перебуває на ізоляції.

Ексучасниця "Танців з зірками", українська хореографка Ілона Гвоздьова дістала позитивний тест на COVID-19. Про це вона написала 29 листопада в Instagram.

"Вся сім'я разом, всі на ізоляції. Діти поки, слава богу, без симптомів, а ось ми із чоловіком хандримо", – повідомила хореографка.

За словами Гвоздьової, хвороба спершу проявилася як звичайна застуда, а згодом почався сильний головний біль і піднялася температура.

Хореографка зазначила, що під час лікування п'є багато рідини, провітрює приміщення, зволожує повітря, вживає вітаміни та гуляє пішки, намагаючись зробити не менш ніж 10 тис. кроків.

Спалах COVID-19 стався у грудні 2019 року в китайському місті Ухань. 11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на 30 листопада в Украні зареєстрували 732 625 випадків коронавірусної інфекції. Із початку епідемії померло 12 327 пацієнтів із COVID-19, одужало 345 149 осіб.