"Хотів викинути мене з вікна". Успенська розповіла про побиття і знущання чоловіка

Успенська про чоловіка: П'яним він втрачав контроль, міг мене зганьбити
Фото: uspenskayalubov_official / Instagram
Чоловік російської співачки Любові Успенської Олександр Плаксін жорстоко бив її в роки спільного життя. Про це вона розповіла в інтерв'ю каналу "Муз-ТВ", яке вийшло 17 листопада.

"Я не хотіла, щоб знали про те, що у мене не склалося сімейне життя, що я страждаю від аб'юзу, що він мене б'є. У мене був концерт у Росії і я мала перед концертом бути на пресконференції, але він таких синців наробив, що ми скасували пресконференцію... І навіть із вікна якось хотів викинути, Танечка (дочка Успенської. – "ГОРДОН") була свідком", – згадує вона.

За словами співачки, Плаксін втрачав над собою контроль, коли випивав.

"П'яним він втрачав контроль, міг мене зганьбити. Коли в залі після концерту мене запросили за стіл, він підійшов ззаду, схопив мене за хвіст і по всій залі за волосся тягнув... Коли він був тверезий, міг сказати: "Ти найстрашніша жінка в моєму житті і бездарна співачка, ти посміховисько", – розповіла Успенська.

Зараз співачка не розуміє, чому вона так довго терпіла приниження. Але тоді вона пробачала чоловікові всі його витівки і навіть виправдовувала його.

"Це знали ті, хто був зі мною поряд, – хатня робітниця, водій. Але всі мовчки це все хавали... Я розуміла, що він жалюгідний чоловік, боягуз, але я його жаліла, намагалася поставити на п'єдестал", – каже зірка.

Контекст:

Любов Успенська народилася 1954 року в Києві. Вона росла без матері – її виховували батько та бабуся. 1977 року емігрувала до Італії, потім – до США. Найвідоміші пісні з репертуару співачки – "Карусель", "Кабриолет", "К единственному, нежному". Зараз співачка живе та працює у Москві (Росія).

19 вересня артистка виступила у Києві в межах гастрольного туру Україною. Запрошеною гостею на концерті Успенської у Києві була Настя Каменських. Востаннє Успенська проводила всеукраїнський тур у 2019 році.