Хрещеник принцеси Діани зіграв весілля з дочкою швейцарського мільярдера

Весільна церемонія відбулася 23 жовтня в Кафедральному соборі Афін
Фото: EPA
Хрещеник принцеси Діани, принц Греції та Данії Філіппос і дочка швейцарського мільярдера Томаса Флора Ніна зіграли пишне весілля. Про це 23 жовтня написало видання People.

Церемонія відбулася 23 жовтня в Кафедральному соборі Афін, на ній були члени королівської родини з кількох європейських монархій.

Зокрема, її відвідали король Костянтин – хрещений батько принца Вільяма – і мати Філіппоса, королева Данії Анна-Марія, а також принцеса Євгенія, принцеса Беатріс та інші члени королівської родини. Батько нареченої, швейцарський мільярдер Томас Флор, також був на церемонії.

Для пари це вже третя церемонія, присвячена їхньому весіллю. Перша особиста церемонія відбулася на швейцарському гірськолижному курорті Санкт-Моріц у грудні минулого року. Через суворі обмеження у Швейцарії їхні батьки були єдиними, хто став свідками весілля.

Пізніше вони знову відсвяткували свій союз весняним заходом у вищому світі в Кембриджширі, який влаштувала світська левиця Еліс Нейлор-Лейланд та її чоловік Том у їхньому будинку.

Контекст:

Грецька королівська родина вперше оголосила заручини Ніни і Філіппоса у вересні 2020 року. Принц освідчився під час відпочинку на острові Ітака раніше того літа. Філіппос працює аналітиком хедж-фонду в Нью-Йорку, а Ніна – креативною директоркою авіаційної компанії свого батька, а також є засновницею центру екологічних морських досліджень Базаруто в Мозамбіку.