"Хто б сумнівався", "Як таку красуню можна не любити? Пара століття". Шанувальники Тіни Кароль коментують її заяву про стосунки з Даном Баланом

Тіна Кароль: Хіба флірт називають обманом?
Фото: tina_karol / Instagram
Тренерка "Голосу країни" на "1+1", українська співачка Тіна Кароль 16 травня в Instagram Stories прокоментувала стосунки зі ще одним тренером проєкту, молдовським співаком Даном Баланом, роман із яким їй приписували глядачі шоу.

"Хіба флірт називають обманом? Це гра пів тіней романтики. Нав'язати кохання неможливо. Ми були щирими, і це наша історія. Як буде далі – це наш secret paradise", – написала вона.

"Хто б сумнівався, що вона так відповість, загалом усе зрозуміло. Розходимося", – прокоментували заяву артистки підписники її фан-сторінки в Instagram.

"Як таку красуню можна не любити? Пара століття", – написали в коментарях підписники фан-акаунта.

"Так це гра! Усе. Кохання там не було", – відреагували шанувальники артистки.

Скріншот: tina_karol / Instagram

Контекст:

У дев'ятому і 10-му сезонах Тіна Кароль і Дан Балан були тренерами "Голосу країни". Глядачі шоу припускали, що вони мають романтичні стосунки, а в мережі створили фан-сторінку пари під назвою "ДанТіна".

Артисти поза зйомками шоу не коментували своїх стосунків і уникали відповідей на прямі запитання.

У травні 2021 року в мережі опублікували відео виступу Завадюка, під час якого він заявив, що романтичні стосунки між Тіною Кароль і Даном Баланом вигадав він заради рейтингу. "Історія Дана і Тіни, звичайно ж, була створена синтетично на каналі "1+1". Моє завдання як продюсера було змусити повірити Дана в те, що він цікавий Тіні, а Тіну – у те, що Дан нею цікавиться", – заявив тоді Завадюк.

Незабаром після цього він заявив, що не зовсім вдало дібрав слова і висловив лише своє бачення ситуації, а також перепросив у Дана Балана і Тіни Кароль. "Я став свідком романтичної історії, яка розгорталася на моїх очах під час зйомок шоу "Голос країни" і в екранах багатомільйонної аудиторії телеглядачів. І не раз говорив, що помічав симпатію між Тіною і Даном", – підкреслив він.

Реагуючи на заяву продюсера, Дан Балан 14 травня написав, що між ним і Тіною Кароль дійсно під час зйомок шоу виникла симпатія, а все інше "вигадали люди".

Дан Балан не афішує особистого життя. Тіна Кароль була заміжня за продюсером Євгеном Огіром. 2008 року в пари народився син Веніамін. Подружжя прожило у шлюбі п'ять років – Огір помер 28 квітня 2013 року в Києві на 33-му році життя після боротьби з онкологічним захворюванням.