"Я була останньою шльондрою, яка розбила сім'ю". Соловій заявила, що ніколи не хотіла бути коханкою Жадана

Соловій про роман із Жаданом: Я розумію, що якщо я з'являюся десь із чоловіком, якого хочуть усі жінки в цій країні, то буде багато жінок, які не бажають мені добра
Фото: Юрій Верес / Facebook

Українська співачка Христина Соловій ніколи не хотіла бути коханкою українського поета, прозаїка, волонтера й військовослужбовця Сергія Жадана. Про це вона заявила в інтерв'ю, яке 18 липня опублікували на YouTube-каналі української журналістки Емми Антонюк.

"Я не дуже хотіла б говорити про Жадана. Він зараз дуже важливу справу робить, і я його в цьому дуже підтримую. Мені хотілося поставити в усіх цих розмовах красиву крапку, щоб ми з ним залишилися в хорошому тоні спілкування. Мені ніколи не хотілося бути коханкою Жадана, й ініціатива цих стосунків завжди була від нього. Я ніколи й не була коханкою Жадана", – розповіла артистка.

Соловій нагадала, що довгий час вони з Жаданом приховували їхній роман, тому з хейтом щодо цього вона якийсь час не стикалася.

"Я розумію, що, скоріше за все, якщо я з'являюся десь із чоловіком, якого хочуть усі жінки в цій країні – розумні, важливе уточнення, – то буде багато жінок, які не бажають мені добра й не сприймають мене об'єктивно", – зізналася артистка.

За словами Соловій, у стосунках із Жаданом позаочі її називали "шльондрою".

"Я ж такою й була – останньою бл...ддю, шльондрою, яка розбила сім'ю, хоча... Я не хочу говорити замість Сергія. Він вибрав мовчання, і я це поважаю", – підсумувала вона.

Контекст:

За словами Соловій, її стосунки з Жаданом розпочалися в лютому 2022 року, після того, як вона пішла до нього на інтерв'ю. Артистка зізналася, що не хотіла їх афішувати, тому що на той момент кожен із них був у інших стосунках.

"Я просила подавати це як творчий тандем. Я на той момент була у стосунках, і Сергій теж був ще у шлюбі, – наголосила артистка. – Це був космічний союз. Ми багато зробили разом. Він був завжди двигуном і рушійною силою. І взагалі, ці стосунки – і творчі, й особисті – були його ініціативою".

Зараз Соловій перебуває у стосунках з іншим чоловіком, який старший за неї на 11 років. Соловій не стала називати імені свого нового обранця, а також не уточнила, як і де познайомилася з ним. Водночас співачка не приховує, що її новий роман розпочався тоді, коли вона ще була у стосунках з українським письменником Сергієм Жаданом. Соловій заявила, що якщо Жадан був ініціатором стосунків, то розійшлися вони з її ініціативи.

"Бо я закохалася й не змогла на два фронти. Він про це дізнався. І це було дуже нечесно, і мені дуже шкода. Я просто хотіла вибрати правильний момент, щоб йому про це сказати", – зазначила вона.