"Я – добра людина. Намагаюся поставити себе на його місце". Dantes висловився про останню пісню Потапа

Dantes про Потапа: Може, він так уявляє собі волонтерство?
Скріншот: ҐРУНТ / YouTube
Український співак і волонтер Dantes заявив, що був здивований новою піснею українського репера Потапа (Ротара), в якій той заспівав про дівчину, яка "дві ночі волонтерила з бійцями". Про це він розповів в інтерв'ю, яке 29 лютого вийшло на YouTube-каналі "Ґрунт".

"Я думав, що про колег треба правду-матку рубати. Але коментарі кажуть самі за себе. Я дуже добра людина. Я намагаюся поставити себе на його місце. Може, він так уявляє собі волонтерство?" – заявив артист.

За словами Dantes, для Потапа цей трек стане корисним досвідом.

Контекст:

17 лютого Потап заявив, що його нова пісня присвячена українським волонтерам. "Давай, танцюй, мала. Дві ночі не спала. І вдома не була. Ой, мамо, не питай, із ким була і де ночі провела. Я була з хлопцями, бійцями. Я волонтерила", – співає у першому куплеті артист.

Як відеоряд у кліпі використано архівні кадри, на яких знято волонтерів українського проєкту "Добробат" під час розбирання завалів зруйнованих російськими окупантами будівель.

Пісня викликала критику як із боку волонтерів, так і з боку слухачів. Наразі артист обмежив можливість коментувати його роботу в YouTube.