"Я дуже добре ставлюся до Юлії". Дімопулос висловилася про скандал у сім'ї Джеджули

Дімопулос: Бажаю всім гармонії, мудрості й усвідомленості
Фото: santadimopulos / Instagram
Ексучасниця української групи "ВІА Гра", колишня кохана шоумена Андрія Джеджули Санта Дімопулос зізналася, що насилу налагодила стосунки з ним заради спільного сина. Так вона прокоментувала конфлікт Джеджули з його нинішньою дружиною Юлією Леус.

Ексучасниця української групи "ВІА Гра", переможниця шоу "Танці з зірками" на "1+1" Санта Дімопулос у Instagram Stories прокоментувала скандал у сім'ї свого колишнього співмешканця, шоумена Андрія Джеджули.

"Я не суддя і не член сім'ї, щоб щось обговорювати та засуджувати. Я насилу налагодила стосунки із Андрієм заради сина. Я дуже добре ставлюся до Юлії [Леус] і завжди допоможу їй, якщо знадобиться допомога. Бажаю всім гармонії, мудрості й усвідомленості, щоб віднайти мир та взаєморозуміння заради дитини", – написала вона.

Скріншот: santadimopulos / Instagram

Джеджула та Леус зареєстрували шлюб у жовтні 2017 року. У січні 2018 року пара вирушила в медовий місяць.

30 серпня 2020 року Леус заявила про вагітність. У жовтні пара повідомила, що у них народиться донька.

29 грудня Леус зробила заяву з лікарні, повідомивши, що перебуває під крапельницями, оскільки її вагітність опинилася під загрозою переривання. У Instagram Stories вона повідомила, що пережила сильний стрес через чоловіка, не уточнивши подробиць.

Джеджула заявив, що Леус приревнувала його до співачки Насті Каменських. За словами Леус, це брехня, і Джеджула різко критикував зовнішність Каменських.

Із 2007-го до 2010 року Дімопулос була у стосунках із Джеджулою, 29 жовтня 2008 року народила від нього сина Даніеля.