"Я хочу отримати назад своє". Волочкова заявила, що має намір забрати в колишнього чоловіка борг у розмірі $3 млн

Волочкова: Якщо людина, яка є батьком моєї дочки, уважає, що вона взагалі нічого мені не винна, то я не зовсім із цим згодна
Фото: volochkova_art / Instagram

Російська балерина Анастасія Волочкова заявила, що її екс-чоловік, бізнесмен Ігор Вдовін, 10 років тому обманом узяв у неї в борг.

Російська балерина Анастасія Волочкова на своїй сторінці в Instagram заявила, що має намір "забрати своє" в колишнього чоловіка, бізнесмена Ігоря Вдовіна.

"Постійний бум навколо мого імені – звичайне явище. А зараз усі переполошилися, немов прояснилася якась неймовірна новина. Мої фінансові взаємовідносини з моїм колишнім чоловіком – це наші особисті справи. Я не хочу їх коментувати, – заявила балерина.

Водночас вона зазначила, що прояснить ситуацію із сумою, яку вимагає від Вдовіна.

"10 років тому обманом мій колишній чоловік узяв у мене в борг на рік $3 млн. І цей борг мені не повернуто донині... Я ніколи не жила коштом чоловіків і не була утриманкою, як би цього комусь не хотілося мені приписувати. Настав час віддавати борги. Я не хочу нічого чужого. Я хочу отримати назад тільки своє. Зараз ці гроші за 10 років перетворилися б на набагато більшу суму. А якщо людина, яка є батьком моєї дочки, уважає, що вона взагалі нічого мені не винна, то я не зовсім із цим згодна", – заявила вона.

Волочкова написала на колишнього чоловіка заяву в поліцію. Вона заявила, що Вдовін, будучи представником ТОВ "Городской курорт Астрахань", шахрайськи навмисне ввів її в оману і заволодів грошовими коштами на суму 67 млн руб. і $500 тис. (загалом – 99,8 млн руб., або 41,2 млн грн. – "ГОРДОН"), після чого втік.

У шлюбі з Ігорем Вдовіним Волочкова прожила п'ять років. У них є 13-річна дочка Аріадна.

20 січня 2019 року Волочковаа святкувала день народження із Вдовіним та їхньою дочкою.