"Я люблю гостей, але це не означає, що можна прийти в мій дім і насрати в передпокої". Єфросиніна різко висловилася про своїх хейтерів

Єфросиніна: Так, я видаляю хейтерські коментарі
Фото: mashaefrosinina / Instagram
Українська ведуча Маша Єфросиніна у передачі "Неймовірна правда про зірок", яка 25 грудня вийшла на каналі СТБ, зізналася, що видаляє хейтерські коментарі під своїми публікаціями у соціальних мережах.

"Так, я видаляю хейтерські коментарі. Я все розумію про публічність: ти сама виставляєш – будь ласка, слухай, що про тебе говорять. Але, припустимо, я дуже гостинна людина і люблю приймати гостей, але це не означає, що можна прийти до мене в дім і насрати у мене в передпокої. Приходьте, проходьте до столу, сідайте, розмовляйте, стіл ваш, але брехати не треба", – заявила ведуча.

Єфросиніна також повідомила, що не накручує лайки під інтерв'ю зі знаменитостями на своєму YouTube-каналі.

"Це ж чистої води самообман. Який сенс цим займатися", – резюмувала вона.

Відео: Неймовірна правда про зірок / YouTube

Контекст:

Маша Єфросиніна народилася 25 травня 1979 року в Керчі. Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, факультет іноземних мов (спеціальність – перекладач англійської та іспанської мов).

Як телеведуча дебютувала наприкінці 1990-х у програмі "Щасливий дзвінок", яка виходила на каналі УТ-1. Незабаром вона отримала запрошення від "Нового каналу", який запускав ранкову програму "Підйом". Зараз ведуча знімає для свого каналу на YouTube програми "Экзамен" і "Взрослые девочки".