"Я майже 30 років їла все, що хотіла, коли хотіла і скільки хотіла". alyona alyona повернулася до тренувань і оприлюднила план схуднення

аlyona alyona: Іду до того, щоб погляд на їжу, як на ритуал, що приносить кайф, змінився
Фото: alyona.alyona.official / Instagram

Українська співачка alyona alyona заявила, що вчиться сприймати їжу як джерело енергії, а не кайфу.

Українська реп-співачка alyona alyona 19 жовтня в Instagram повідомила, що відновила тренування і налагодила харчування.

Артистка зізналася, що коли на початку літа оголосила про свій намір схуднути на 29 кілограмів, то зовсім не розуміла, як саме буде досягати своєї мети.

"Я майже 30 років їла все, що хотіла, коли хотіла і скільки хотіла, тому зараз готова переглянути свої погляди на їжу і пробувати щось змінити", – написала вона.

За словами реп-виконавиці, після консультацій із дієтологом вона заздалегідь почала думати, що і коли буде їсти, а також припинила соромитися брати їжу із собою.

"І головне – я впевненими кроками йду до того, щоб погляд на їжу, як на ритуал, що приносить кайф, змінився", – написала артистка. Вона зазначила, що вчиться сприймати їжу як джерело енергії.

alyona alyona наголосила, що для досягнення мети перейшла на триразове харчування і значно скоротила кількість вуглеводів.

У червні 2020 року alyona alyona в день свого 29-річчя зізналася, що її вага становить 127 кілограмів, і заявила про бажання схуднути. За перший місяць їй удалося скинути приблизно 10 кілограмів.

У вересні артистка брала участь у шоу "Танці з зірками" на "1+1". За словами співачки, вона хотіла довести всім, що "пишкам підвласні будь-які па".

16 вересня alyona alyona в мікроблозі оприлюднила знімки, зроблені під час фотосесії для реклами жіночої білизни великих розмірів.