"Я міг би ще попрацювати у групі". Позитив уперше розповів про причини розпаду "Время и Стекло" та поведінку Дорофєєвої

Гурт "Время и Стекло" існував майже десять років
Фото: vremyaisteklo / Instagram
Ексучасник гурту "Время и Стекло" Позитив (Олексій Завгородній) 29 січня в інтерв'ю YouTube-каналу "Лиза Дидковская" зізнався, що ініціатором розпаду групи стала Надя Дорофєєва.

"Усі дівчатка, які працюють у групах, хочуть у підсумку бути сольними артистками. У нас була розмова, коли Надя сказала: ми загралися з дуетом, давай закривати наш проєкт і йти далі. Вона мені просто сказала: я хочу йти сольно. Як мені здавалося, це дурна ідея, я міг би ще попрацювати в групі, я думаю, що і Надя. Але її поривання і потяг вона не зупинила", – зазначив Позитив.

За словами співака, у них із Дорофєєвою дружні стосунки.

"Паралельно із цим ми компаньйони і партнери по успіху. Ми працюємо в одній студії, я чую будь-які демки, які вона записує, колаборації. Часто вона може запитати мою думку, і мені приємно. Те саме з моїми треками, які я збираюся випускати: я ставлю їй і запитую думку", – зізнався Позитив.

Відео: Лиза Дидковская / YouTube

Контекст:

У жовтні 2021 року Дорофєєва заявила, що гурт "Время и Стекло" себе вичерпав. "Мені було тісно: хотілося співати на сцені з живими музикантами. Я знала, що здатна на більше", говорила вона.

Група "Время и Стекло", заснована у грудні 2010 року, розпалася у березні 2020-го.

З листопада 2020 року Дорофєєва виступає сольно під псевдонімом Dorofeeva. Позитив є учасником гурту Mozgi.