"Я маю звернутися до психіатра, у мене розхитана нервова система". Актор Федінчик попросив вибачення за бійку в Києві

Федінчик запевняє, що причиною його розхитаної нервової системи стали складнощі у житті
Фото: andreyfedinchik / Instagram

Український актор і чоловік зірки серіалу "Кріпосна" Наталії Денисенко Андрій Федінчик попросив вибачення за те, що влаштував бійку на проїжджій частині однієї з вулиць Києва. За словами артиста, винна його "розхитана нервова система" і складний період у житті.

Про це Федінчік заявив в ефірі "1+1", сюжет показали ввечері 26 липня.

"Ніхто не винен, орім мене. Стільки будувати все і все зруйнувати. У мене проблема з контролюванням гніву та емоцій. Буквально три дні тому у мене з дружиною відбулася розмова, що я маю звернутися до фахівця (психіатра), але я цього не зробив. Так, у мене розхитана нервова система. Багато роботи і особисті проблеми, про які не хочу говорити. Вибачте всі!" – заявив Федінчік.

Під час коментаря обличчя актора показали великим планом, на ньому було видно синці та подряпини, які залишилися після бійки.

Фото: tsn.ua

Контекст:

Андрій Федінчик народився у Києві 1985 року. Займається дубляжем англомовних серіалів і фільмів, знімається у серіалах. Грав у фільмах "Найгірша подруга", "Крути. 1918 року".

2017 року одружився з актрисою Наталією Денисенко. Пара виховує сина Андрія (2017).

25 липня 2021 року на Facebook-сторінці "Київ Оперативний" з'явилося відео, на якому Федінчік влаштував бійку в Подільському районі Києва. Актор намагався витягнути з авто незнайомого йому водія, а коли перехожі, намагаючись заспокоїти артиста, притиснули його до асфальту, він вирвався, намагався відновити конфлікт і матюкався.

Денисенко того ж дня попросила вибачення за поведінку чоловіка.