"Я щаслива, що маестро обрав саме мене". Бочеллі на концерті до Дня Незалежності виконає із Джамалою молитву The Prayer

Джамала про Бочеллі: Сьогодні ми разом заспіваємо одну з його видатних пісень
Фото: jamalajaaa / Instagram
Українська співачка Джамала 24 серпня розмістила в Instagram серію спільних знімків з італійським оперним співаком Андреа Бочеллі, який цього дня виступить на Майдані Конституції в Києві з концертом у супроводі Національного симфонічного оркестру України під диригуванням Марчелло Рота і Національного заслуженого академічного українського народного хору України імені Григорія Верьовки.

"Я щаслива, що маестро обрав саме мене і сьогодні ми разом заспіваємо одну з його видатних пісень. Особливо приємно виконувати справжню молитву The Prayer після легендарної [канадської співачки] Селін Діон", – написала артистка.

Контекст:

Бочеллі народився в Італії 1958 року. Навчаючись оперного співу, він змушений був ночами підробляти артистом у ресторанах. Дебют Бочеллі як тенора відбувся 1994 року на фестивалі в Сан-Ремо. Виступав перед папою римським, випустив безліч альбомів, нагороджений зіркою на голлівудській "Алеї Слави" за внесок у театральне мистецтво (оперу). Кілька разів вигравав премії Classical Brit і World Music Awards, його номінували на Grammy та Emmy.

24 серпня Бочеллі виступить у Києві з програмою "Голос моєї душі" на підтримку створення Центру сучасного мистецтва – музею Івана Марчука. Під час концерту на екранах оживатимуть картини українського художника, які, переплітаючись із витонченими аріями італійського тенора, створюють неймовірне багатовимірне художнє полотно для глядача.

Бочеллі вже виступав у Києві – 2017 року відбувся його концерт на НСК "Олімпійський" з українським Національним хором імені Верьовки та в супроводі Національного симфонічного оркестру України.