"Я розревівся". Волканов розповів, як, залишившись без роботи в Данилка, пережив приниження, коли намагався влаштуватися офіціантом у піцерію

Волканов чотири роки виступав у команді Данилка
Фото: dimavolkanov / Instagram

Український співак Дмитро Волканов, залишившись без роботи в перший рік повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну, намагався влаштуватися офіціантом в одну зі львівських піцерій. Про цей досвід він розповів в інтерв'ю, яке 14 травня опублікували на YouTube-каналі Rostyslove Production.

"Я переїхав жити до Львова, розумів, що мені якось треба себе шукати в цьому житті. І я ходив влаштовуватися на роботу офіціантом. Це було після трьох років у колективі Вєрки Сердючки. Почалася війна, я зрозумів, що в мене немає можливості працювати й давати концерти, а треба за щось жити. Гроші в когось просити я не хочу, треба якось викручуватися, – розповів він. – Я прийшов влаштовуватися офіціантом, але не міг вивчити меню. І я сиджу на співбесіді, тиждень мені дали того часу. А я – війна почалася, роботи немає, в окупації родичі. І от усе до купи, усе жахливо. І я прийшов, 9.00. Сидить такий чоловік гладкий, курить IQOS і каже мені: "Склад піци "Буррата-прошуто". А я не знаю, от стерлося з пам'яті".

Волканов зазначив, що ставлення цієї людини до нього було жахливим.

"І в мене настільки ком у горлі встав, я кажу: "Вибачте, я в туалет вийду". І я вийшов у туалет і більше не повернувся. Я сів біля цього торговельного центру, розревівся. Думаю: "Бляха, от життя. Воно може тебе жбурнути в момент. Ми їздили виступали за кордон, і тут раптом: "Склад "Буррата-прошуто" піци". І таким принизливим тоном, ніби ти ганчірка якась. На той момент було так боляче", – зізнався він.

Співак додав, що в той період спочатку жив на заощадження, а незабаром в українського шоумена Андрія Данилка, який виступає в образі Сердючки, відновилися виступи, і він запросив Волканова приєднатися до колективу.

У квітні Волканов розповідав, що перші два місяці після повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну жив разом із Данилком у його квартирі в центрі Києва.

Із лютого 2023 року Волканов виступає як сольний співак.

Контекст:

Дмитро Волканов народився в Бердянську. Брав участь у дев'ятому сезоні шоу "Х-Фактор" (2019) на СТБ, де його побачив Данилко й запросив до своєї команди. Волканов був учасником команди Вєрки Сердючки, в образі якої виступає Данилко, і виходив на сцену в костюмі зайця.