"Я теж могла опинитися під прильотом". Могилевська перервала концерт у Кривому Розі після ракетного обстрілу міста російськими окупантами

Могилевська: Я почала концерт, і просто під час концерту мені вже сказали, що є троє загиблих, що тут постраждали люди
Фото: nataliya_mogilevskaya / Instagram

Українська співачка Наталія Могилевська перервала концерт у Кривому Розі після ракетного обстрілу міста російськими окупантами й вирушила до будинку, у який поцілила ракета. Про це артистка заявила в коментарі інформагентству "СВОЇ | Кривий Ріг" 12 березня.

"Сьогодні перед початком концерту почалися вибухи. Ми всі там сиділи, я почала прямий ефір. Закінчилася тривога, я почала концерт, і прямо під час концерту мені вже сказали, що є троє загиблих, що тут постраждали люди. Я зупинила концерт, поїхала питати, чи потрібна моя допомога. Я можу підтримати збір грошей на квартиру людям, ну хоч щось зробити, бо спільні зараз у цьому горі. Я на сусідній вулиці була, я теж могла опинитися під тим прильотом. Ну я не могла продовжувати концерт", – заявила артистка.

Під час тривоги співачка записала та виклала у мережу ролик, у якому показала, як вони з музикантами ховаються у коридорі. Артистка додала, що через ракетний обстріл не змогла вчасно розпочати виступ.

Контекст:

Армія РФ ударила ракетами по Кривому Рогу Дніпропетровської області ввечері 12 березня. За останніми даними від глави МВС України Ігоря Клименка, загинуло троє людей. Пошуково-рятувальні роботи тривають.

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак поінформував у Telegram, що станом на 20.54 відомо вже про 38 постраждалих унаслідок російської атаки по Кривому Рогу, із них 10 – діти.

Лисак раніше повідомляв, що внаслідок прильотів спалахнули два будинки – п'яти- і дев'ятиповерхівка.