"Я це приховувала навіть від тренера. Але зараз я цього не стидаюся". Легкоатлетка Геращенко розповіла про свою "таємну слабкість"

Геращенко, маючи зріст 182 см, важить 62 кг
Фото: gerashchenkoi / Instagram

Українська легкоатлетка Ірина Геращенко вважає своєю таємною слабкістю любов до солодкого. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 16 серпня опубліковано на YouTube-каналі EpicentrK.

"Розкажи про свою таємну слабкість, про яку соромно казати навіть друзям", – попросив Геращенко ведучий.

"Дуже велика моя слабкість – це все солодке. Я не можу взагалі без солодкого. Я його собі завжди дозволяю. І я знайшла для себе секрет – я можу їсти потрошку, але тоді, коли захочу. Тобто не обмежувати. Бо коли починаю обмежувати, я можу зірватися і з'їсти дуже багато. І дуже довгий період часу я це приховувала навіть від тренера. Я могла десь сама окремо собі під'їдати, але зараз цього не стидаюся. Я кажу: "Вибачте мені, будь ласка, Я знаю, що я роблю". Але я хочу – я їм. Я все люблю – булки, булки з маком, круасани", – зізналася Геращенко.

Спортсменка зазначила, що з усіх солодощів віддає перевагу шоколаду.

"У рюкзаку, в сумці, у машині завжди із собою є шоколадка, бо я можу зголодніти й мені треба щось одразу в себе закинути. І це має бути тільки шоколадка", – розповіла вона.

Контекст:

Спортсменка Ірина Геращенко 4 серпня виборола бронзову медаль у фіналі змагань зі стрибків у висоту на Олімпіаді в Парижі. Вона з першої спроби взяла висоту 1,86, 1,91 і 1,95 м. Висоту 1,98 м спортсменка взяти не змогла, але за сумою попередніх показників посіла третє місце, розділивши його зі спортсменкою з Австралії Елеанор Паттерсон.

Геращенко, маючи зріст 182 см, важить 62 кг. Про це спортсменка розповідала 8 серпня в ефірі "Сніданок з "1+1".