"Я витрачала його гроші нестямно та талановито". Полякова розповіла, який бізнес був у її чоловіка і чому він "плюхнувся"

Полякова: Мій Вадик фінансист. Він проводив фінансові операції для великих бізнесів і отримував відсотки
Фото: polyakovamusic / Instagram
Українська співачка Оля Полякова у п'ятому випуску шоу "Взрослые девочки", який 19 листопада вийшов на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної, зізналася, що коли 16 років тому виходила заміж за Вадима Буряковського, він був дуже заможною людиною.

"Я виходила за дуже багату людину заміж. Звичайно, витрачала його гроші нестямно і дуже талановито, – зізналася артистка. – Мій Вадик – фінансист. Він проводив фінансові операції для великих бізнесів і отримував відсотки. Це були величезні гроші, які можна було гарно витрачати. У 2008–2009 роках сталася фінансова криза і те, чим займався мій Вадик, взяли на себе банки. А оскільки мій Вадик не купив до цього банк, цей бізнес "плюхнувся". А іншого він не збудував".

За словами співачки, натомість чоловік витрачав гроші на її сольну кар'єру.

"Знімав кліпи, записував дуети з московськими виконавцями. Він же думав, що все це назавжди. І я теж думала, що все це назавжди", – зізналася артистка.

Полякова розповіла, що коли чоловік втратив джерело доходів, вони кілька років жили на заощадження, а потім ухвалили рішення "оптимізувати витрати".

"Це було неімовірним стусаном під мій зад", – наголосила Полякова.

Відео: Оля Полякова / YouTube

Контекст:

Полякова та Буряковський одружилися 16 років тому. Пара виховує двох дочок – Марію (2005) та Алісу (2011).

За словами співачки, коли вони з чоловіком сваряться, то обговорюють розлучення, але вона не згодна розірвати шлюб. "Він мені дорогий як пам'ять", пояснює своє небажання розлучатися артистка.