"Я взагалі нічого не боюся". Про солістку Go-A, яка презентує Україну на "Євробаченні 2021", зняли фільм. Відео

Павленко: Я для себе так вирішила, що не боюся програти
Фото: monokatee / Instagram
Катерина Павленко, солістка української групи Go-A, яка презентує Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення 2021" у Роттердамі (Нідерланди), стала героїнею документального фільму, презентація якого відбулася 19 травня на YouTube-каналі "UA:Перший".

"Ми взяли у Каті два інтерв'ю з інтервалом у рік. Перше – одразу після фіналу нацвідбору на "Євробачення 2020", друге – напередодні поїздки в Роттердам. Її життєва і творча історія – у документальному проєкті Суспільного MonoKate", – ідеться в анонсі фільму.

У документальній картині співачка, зокрема, розповіла, як відреагує, якщо група не стане переможцем "Євробачення 2021".

"Я для себе так вирішила, що не боюся програти. Я не боюся опинитися на вулиці. Я взагалі нічого не боюся. І тому, що я нічого не боюся, концентруюся лише на хорошому. Тобто я не думаю: "Ой, а що ж буде, якщо ми не виграємо "Євробачення"? Значить, це не моя історія, значить, треба йти грати "метал", – заявила співачка.

Відео: UA:Перший / YouTube

Контекст:

Катерина Павленко народилася 1988 року в Чернігівській області. За першою освітою Павленко – диригентка народного хору. 2013 року вона закінчила Київський національний університет культури і мистецтв за спеціальністю "народний фольклор".

2012 року Павленко стала солісткою групи Go-A. 22 лютого 2020 року група стала переможцем національного відбору на "Євробачення 2020". Після того, як конкурс скасували через пандемію коронавірусу, колектив автоматично став представником України на "Євробаченні 2021". Для участі в конкурсі артисти написали нову пісню Shum.

За підсумками першого півфіналу, який відбувся 18 травня 2021 року група Go-A стала фіналістом конкурсу. За прогнозами однієї з найбільших британських букмекерських контор William Hill, колектив входить у п'ятірку ймовірних претендентів на перемогу.

Конкурс проводять на арені Ahoy. Участь у "Євробаченні 2021" беруть представники 39 країн. 20 травня відбудеться другий півфінал конкурсу, а 22 травня назвуть ім'я переможця "Євробачення 2021".