"Я зараз кричу просто! У нашій країні що – немає грошей?" Кудрявцева розкритикувала російську медицину

Кудрявцева: Я вже практично вию у трубку: "Допоможіть!"
Фото: leratv / Instagram
Російська ведуча Лера Кудрявцева понад три години чекала на швидку допомогу, яку викликала після того, як її близькій людині стало зле. Про це вона написала 16 червня в Instagram.

"Ні, усе ж таки розповім! 14 червня о 10.00 вечора моїй близькій людині стало зле, підозра на інсульт. Викликаю платну "швидку", кажуть, приїде за півтори години, давайте викличемо вам міську. Викликали міську. Година, два, три... Швидкої немає. У мене істерика. Дзвоню у службу в сльозах, і вони кажуть: "Нічим не можемо допомогти, машин немає". Я вже практично вию в трубку: "Допоможіть!". На що мені відповідають: "Навчіться розмовляти, потім телефонуйте" і кладуть трубку", – написала ведуча.

Вона зізналася, що "просто ох...їла", почувши таку відповідь. За словами Кудрявцевої, зрештою "швидка" приїхала за три з половиною години після виклику.

"А якби людина померла? А скільки помирає, не дочекавшись? Я зараз кричу просто! У нашій країні що – немає ресурсів? Немає грошей на машини "швидкої"? На медиків? Добре, що у нас обійшлося і людина в реанімації. Встигли. А якби не встигли?" – резюмувала вона.

Контекст:

Лера Кудрявцева народилася 19 травня 1971 року в Усть-Каменогорську (Казахська СРСР). Кар'єру на телебаченні почала як ведуча шоу "Партийная зона" на "Муз-ТВ". Зараз веде програму "Секрет на миллион" на каналі НТВ.