"Я знаю, який маю вигляд. У мене немає вибору". Сара Джессіка Паркер відповіла на критику зморшок і сивого волосся

Сара Джессіка Паркер в інтерв'ю Vogue відповіла критикам, які вказують їй на те, як вона постарішала
Фото: sarahjessicaparker / Instagram

Американська акторка Сара Джессіка Паркер напередодні виходу продовження телесеріалу "Секс у великому місті", яке матиме назву "Історія триває", стала головною героїнею грудневого випуску журналу Vogue і, зокрема, розповіла про критику в соцмережах через зморшки та сиве волосся.

"Сиве волосся, сиве волосся, сиве волосся. У неї сиве волосся? Так, я сиджу поруч з Енді Коеном, у нього густа сива шевелюра, і він чудовий. Чому для нього це нормально? Я не знаю, що вам сказати, народе! Особливо в соціальних мережах. Кожному є що сказати", – заявила акторка в інтерв'ю виданню.

56-річна Паркер зізналася, що постійно чує критику на свою адресу, коли намагається відстояти право на природне старіння, і нібито люди навмисне хочуть, щоб вона відчувала біль. Водночас акторка зазначила, що зірки, які покращують свою зовнішність, також зазнають нападок.

"У неї занадто багато зморшок, у неї мало зморшок. Я знаю, який маю вигляд. У мене немає вибору. Що можу із цим вдіяти? Зупинити старіння? Зникнути?" – запитала акторка зі сторінок журналу.

8 листопада вона розмістила кілька фото в Instagram зі зйомки для Vogue, у підписі під публікацією артистка повідомила, що "так само, як і її доньки, здивована тим, що опинилася на обкладинці цього журналу".

Контекст:

Сара Джессіка Паркер відома за роллю Кері Бредшоу в серіалі "Секс у великому місті". 19 травня 1997 року акторка вийшла заміж за колегу Метью Бродеріка. У травні 2020 року подружжя відсвяткувало 23-тю річницю спільного життя.

Пара виховує сина Джеймса Вілкі (2002) та двох доньок, Маріон Лоретту Елуелл та Табіту Годж (2009), народжених сурогатною матір'ю.

У січні 2021 року стало відомо, що сервіс HBO готується до зйомок продовження серіалу під назвою And Just Like That. У другій частині серіалу покажуть життя головних героїнь 20 років по тому. Серіал складатиметься з 10 епізодів.