Як підібрати тканинну косметичну маску. Експерти розповіли, чи дійсно вони ефективні для догляду за обличчям

Щоб ефект від використання тканинних масок був відчутним, їх необхідно застосовувати послідовно і регулярно
Фото: mask_happy_korea_ / Instagram
Редакція британського Vogue 6 квітня опублікувала статтю, в якій розповіла про використання та ефективність тканинних косметичних масок.

У публікації зазначають, що якісна тканинна маска, просочена спеціальними засобами догляду, здатна усунути майже всі вади шкіри, включно з набряклістю, чутливими почервоніннями та прищами. Перевагою тканинної маски є те, що її можна використовувати не лише в салоні чи вдома.

Чи дійсно тканинні маски є ефективними

Редакція зазначає, що тканинні косметичні маски – це не просто розслаблювальний ритуал, а дійсно ефективний метод догляду за обличчям завдяки просочуванню з концентрованого коктейлю корисних для шкіри інгредієнтів.

Щоб ефект від використання тканинних масок був відчутним, їх необхідно застосовувати послідовно і регулярно, хоча навіть одноразове використання засобу дає змогу дістати бажаний результат на короткий час.

Яку маску обрати

Для розгладжування зморшок і відновлення пружності шкіри необхідні зміцнювальні маски на основі колагену і пептидів.

Для усунення прищів і запалень підійдуть маски, що очищають, звужують пори за допомогою відлущувальних альфа-гідроксикислот або заспокійливі з екстрактами ромашки й алантоїну.

Для сухої шкіри треба обирати маски, до складу яких входить гіалуронова кислота.