Який вигляд мають 57-річна Герлі та 56-річна Гаєк цієї весни в бікіні. Фото

Гаєк на рік старша за Герлі
Фото: salmahayek / Instagram, elizabethhurley1 / Instagram
57-річна британська актриса Елізабет Герлі 26 квітня опублікувала в Instagram знімки, на яких її зафіксовано під час відпочинку на Мальдівах у бікіні світло-зеленого кольору.

Раніше новими знімками в купальнику поділилася 56-річна голлівудська актриса Сальма Гаєк, яка молодша за Герлі всього на рік. Знаменитість позувала у кадрі під час відпочинку на яхті. Вона обрала для зйомки купальник зі схожим ліфом, але іншого відтінку.

Ось такий вигляд Герлі та Гаєк мають цієї весни в майже однакових бікіні.

Фото: salmahayek / Instagram, elizabethhurley1 / Instagram

Контекст:

Герлі народилася 1965 року у Великобританії. Її акторський дебют відбувся 1987-го – вона знялася у фільмі Брюса Бересфорда "Арія". Голлівудським дебютом Герлі став фільм "Пасажир 57", який вийшов на екрани 1992 року. Герлі продає іменні купальники, дизайн яких розробляє самостійно. Вона також рекламує пляжне вбрання у своєму мікроблозі.

Гаєк народилася 1966 року в Мексиці. 1995-го вона знялася у своєму першому голлівудському фільмі "Відчайдушний" разом з іспанським актором Антоніо Бандерасом. Найвідоміші картини за її участю – "Фріда", "Від заходу до світанку", "Бандитки".