"Яка крихітка, вогонь". 55-річна Сінді Кроуфорд показала своє обличчя без макіяжу. Фото

За кілька годин знімок Кроуфорд набрав більше ніж 65 тис. лайків
Фото: meaningfulbeauty / Instagram

Американська супермодель Сінді Кроуфорд увечері 25 липня оприлюднила в Instagram своє нове фото. На ньому 55-річна модель постала в асиметричній білій футболці, масивних сережках і без очевидних слідів макіяжу.

"Недільне селфі", – підписала знімок Кроуфорд.

За кілька годин пост набрав більше ніж 65 тис. лайків і понад тисячу коментарів.

"Маєш щасливий і красивий вигляд", – залишила коментар американська співачка та авторка пісень Петті Сміт.

"Яка крихітка, вогонь", – написала sallylyndley.

"Завжди приголомшлива!" – захопилася kellysuebelindamay.

Контекст:

Сінді Кроуфорд народилася 20 лютого 1966 року в штаті Іллінойс (США) в сім'ї електрика і медсестри. Вступила до Північно-західного університету, де вивчала хімічну технологію. Університету так і не закінчила, оскільки зосередилася на кар'єрі моделі.

З кінця 1980-х до 1990 року Кроуфорд була однією з найпопулярніших і найбільш високооплачуваних супермоделей. Вона постійно з'являлася на обкладинках журналів і на подіумі, була обличчям модних компаній.

Кроуфорд посіла п'яте місце у списку 100 найсексуальніших зірок XX століття за версією журналу Playboy. У 2000 році вона пішла з модельного бізнесу.

Першим чоловіком Кроуфорд був актор Річард Гір, вони прожили разом чотири роки. У 1998 році вона вийшла заміж за бізнесмена Ренді Гербера. У пари двоє дітей – син Преслі (1999) і дочка Кая (2001).