Модель, яка звинуватила Роналду у зґвалтуванні, вимагає багатомільйонну компенсацію

Роналду витратив на адвокатів і судові витрати суму, рівнозначну його зарплаті в "Ювентусі", отриманій за два роки
Фото: cristiano / Instagram
Колишня американська модель Кетрін Майорга, яка звинуватила нападника італійського "Ювентуса" Кріштіану Роналду у зґвалтуванні, має намір через суд стягнути з нього компенсацію в розмірі майже $79 млн (приблизно 2,1 млрд грн). Про це 28 квітня написав таблоїд Mirror із посиланням на судові документи, які опинилися в розпорядженні редакції.

Майорга розраховує отримати по $25 млн моральної компенсації за біль і страждання в минулому і майбутньому, а також як штрафні санкції. До цієї суми, зокрема, входять судові витрати.

Видання зазначає, що витрати футболіста на оплату послуг адвокатів та судові витрати вже можна порівняти з його зарплатою в "Ювентусі", отриманою за два роки.

Контекст:

Майорга публічно звинуватила Роналду у зґвалтуванні у вересні 2018 року. Вона стверджувала, що злочин стався влітку 2009 року в готельному номері в Лас-Вегасі.

За даними Der Spiegel, 2010 року сторонам вдалося досягти позасудової угоди про нерозголошення – повідомляли, що Роналду заплатив потерпілій $375 тис. за мовчання. Сам спортсмен називає звинувачення надуманими.

На тлі скандалу восени 2018 року Роналду усунули від матчів збірної Португалії.