Літковська вийшла заміж за екссекретаря РНБО Данилюка. На весіллі засвітився мер Києва Кличко. Фото

Літковська: Бажаю миру українській землі і бажаю, щоб ми з чоловіком у цьому мирі творили та примножували наше кохання
Фото: li_litkovskaya / Instagram
Українська дизайнерка Лілія Літковська 7 липня вийшла заміж за колишнього секретаря РНБО Олександра Данилюка. Про це вона повідомила в Instagram, опублікувавши весільне фото.

На знімку також є мер Києва Віталій Кличко.

"Бажаю миру українській землі і бажаю, щоб ми з чоловіком у цьому мирі творили та примножували наше кохання", – підписала знімок Літковська

"Яке зворушливе фото. Ви неймовірні", – привітала Літковську українська актриса Ольга Сумська.

В Instagram Stories Літковська також розмістила селфі, на якому її знято у весільному вбранні.

"Хочу, щоб у мій чарівний день збулося одне бажання українців: мир на нашій землі. А ми з моїм чоловіком Олександром розмножували і сіяли любов у цьому мирі", – написала вона.

Скріншот: li_litkovskaya / Instagram

Контекст:

Лілія Літковська народилася 17 січня 1982 року в Києві. Кар'єру модельєра вона розпочала 2006 року, створюючи колекції у співпраці з іншими молодими дизайнерами. 2009 року вона запустила незалежний лейбл Litkovskaya.

2019 року Літковська народила первістка. "ТаблоID" писав, що батьком дитини, ймовірно, є український діджей Микита Потапчук, із яким на той момент дизайнерка перебувала у стосунках.

Своїх нових стосунків Літковська не афішувала.

Данилюк раніше був одружений із режисеркою Ольгою Данилюк. Про розлучення з нею він не повідомляв. У шлюбі в пари народилося двоє синів: Річард (2001) та Володимир (2011).

Діти й колишня дружина Данилюка мають громадянство Великобританії.