"Якщо хтось починає зривати мені мозок, я напружуюся". Шепелєв зізнався, що зривається на своїх дітях

Шепелєв: Я можу вибухнути
Фото: dmitryshepelev / Instagram
Російський ведучий Дмитро Шепелєв готовий терпіти капризи своїх дітей за умови, що це відбувається не вранці. Про це він написав 27 квітня в Instagram.

появою дитини мій ранок починається раніше, ніж зазвичай, приблизно о 6.00. Він став дуже завантаженим. З понеділка до п'ятниці це один і той самий набір дій, як "День бабака": будильник, 10 хвилин, щоб прокинутися, швидкий душ, розбудити Ладу, приготувати сніданок, розбудити Платона, провести першу на автобус, вигуляти і нагодувати собак, відвезти другого... Я роблю все це з радістю, але, якщо хтось починає підривати мені мозок: "Не хочу вставати", "Сніданок – лайно", "У мене в ліжку клопи", "Безглузда школа", я напружуюся і можу вибухнути", – написав ведучий.

Шепелєв зізнався, що після цього йому доводиться просити вибачення.

Контекст:

26 березня 2021 року Шепелєв повідомив, що вдруге став батьком – його кохана, дизайнерка Катерина Тулупова народила сина. Пара назвала дитину Тихоном.

Від попередніх стосунків із російською співачкою Жанною Фріске, яка померла на 41-му році життя 16 червня 2015 року, у Шепелєва є син Платон (2013). Тулупова виховує доньку – ровесницю Платона, яку народила в першому шлюбі.