"Якщо хтось хоче замовити людину, питання ціни". Садовий відповів, чи боїться замаху на своє життя

Садовий: Як ти можеш себе захистити від кулі, яка летить із такої відстані? Та ніяк не захистиш
Фото: Львівська міська рада / Facebook

Мер Львова Андрій Садовий в інтерв'ю, яке 28 серпня опубліковано на YouTube-каналі українського блогера Ростислава Калацинського, відповів, чи боїться замахів на своє життя.

"Чи були замахи на ваше життя? Чи боїтеся за ваше життя?" – запитав у нього блогер.

"Як вам сказати? Коли по твоєму будинку двічі стріляють із гранатомета, коли тобі у подвір'я кидають гранату... Це був 2014 рік, 2015 рік. Гранати кидали перед минулими виборами. Різні інциденти були – про них я навіть не говорю. Як ти можеш себе захистити?" – відповів він.

"Якщо хтось хоче замовити людину, питання ціни. Це може коштувати від меншої суми до більшої. Але в сьогоднішньому світі куля влучає за 3 тис. м. Як ти можеш себе захистити від кулі, яка летить із такої відстані? Та ніяк не захистиш. Усі під богом ходимо. Я одне знаю – треба робити правильні речі й не кривити душею", – додав він.

Контекст:

У ніч на 26 липня 2014 року по будинку Садового стріляли з гранатомета "Муха". У будинку в цей час нікого не було – мер із сім'єю поїхав на вихідні в Карпати. 26 грудня того самого року у стіну будинку Садового знову вистрілили з гранатомета. Мера і його сім'ї під час нападу в будинку не було.