"Якщо це так, ми тільки порадіємо", "Вам личить материнство". Молода дружина Петросяна відповіла на чутки про нову вагітність

У березні 2020 року в Петросяна і Брухунової народився син
Фото: bruhunova / Instagram
Дружина 75-річного російського шоумена Євгена Петросяна, 32-річна блогерка Тетяна Брухунова 4 серпня розмістила в Instagram знімки, зроблені під час спільної прогулянки із сином Ваганом, якому в березні виповнився рік.

Дружина Петросяна обрала для публікації ті фото, на яких її дитина зображена або у профіль, або спиною до об'єктива. Сама Брухунова позує в кадрі в комбінезоні вільного крою і білій футболці.

"Цей хлопець уміє знаджувати", – підписала знімки дружина артиста.

"Тетяно, дивлячись на вільний комбінезон, уся жовта преса сколихнеться новиною про вашу вагітність", – відреагували підписники.

"Мені давним-давно наплювати", – заявила Брухунова.

ак навіть якщо це й так, то чудово ж! Діти завжди щастя! Ми тільки порадіємо за вас", – написали в коментарях користувачі мережі.

"Вам дуже личить материнство", – оцінили знімки Брухунової із сином фоловери.

Контекст:

Петросян і Брухунова таємно одружилися у грудні 2019 року. На той момент вона була його помічницею в театрі. 13 березня 2020 року в пари народився син Ваган. Восени того самого року подружжя вперше підтвердило свої стосунки і показало сина.

Ваган – перша дитина для Брухунової і друга для Петросяна. Старша дочка гумориста Вікторина народилася 1968 року. У неї є двоє синів й онук. Артист не підтримує стосунків із 52-річною дочкою.

До шлюбу з Брухуновою шоумен був одружений із колегою Оленою Степаненко. Пара зареєструвала шлюб 1985 року, а в листопаді 2018 року суд розірвав їхній союз. 10 червня 2021 року суд ухвалив рішення про розподіл майна колишнього подружжя.