"Іде цікава подія, пов'язана з дівчиною". Потапу на шоу "Голос країни" передбачили, що незабаром він удруге стане батьком

У Потапа від першого шлюбу є син Андрій
Фото: realpotap / Instagram
Учасниця першого випуску нового сезону шоу "Голос країни" на "1+1" Олена Чукаленко передбачила тренеру цього проєкту – співаку і продюсеру Потапу (Олексію Потапенку) – швидке батьківство. Запис її виступу опубліковано 23 січня на YouTube-каналі цього шоу.

Після свого виступу Чукаленко зізналася, що є "українською циганкою" і заробляє на життя пророкуваннями. Передбачаючи майбутнє Потапу, вона заявила, що бачить "цікаву подію".

"Ви знаєте, мені йде дуже цікава подія. До цієї події ви готуєтеся вже досить давно. Подія буде пов'язана з дівчиною. Те, на що ви сподіваєтеся, у вас 100% вийде", – заявила ворожка.

"Буде татом ще раз", – уточнив батько Олени Чукаленко, який відрекомендувався публіці циганським бароном.

"Це ж наші сусіди. Вони знаєте, скільки над цим працюють?" – відреагував на його слова ведучий шоу Юрій Горбунов.

"Ой, хотілося б", – наголосив Потап.

Відео: Голос країни / YouTube

Контекст:

Потап має 12-річного сина Андрія. Його мати – ексдружина Потапа, українська продюсерка Ірина Горова.

У 2019 році Потап одружився зі співачкою Настею Каменських. Вони виступали разом у дуеті "Потап та Настя" з 2006-го до 2017 року. Наприкінці 2017-го повідомили про припинення діяльності гурту. Після розпаду колективу Каменських розпочала сольну кар'єру під ім'ям NK.

Дітей у пари нема. Восени 2021 року Потап зізнався, що вони з дружиною дуже хочуть дітей. "І коли вищі сили дадуть, тоді це й станеться. Я хочу п'ятеро дітей. Один є четверо залишилося", зізнався тоді артист.

Прем'єра нового сезону шоу "Голос країни" відбулася 23 січня. Чукаленко обрала як тренера співачку Олю Полякову.