Єфросиніна: Стали хворіти друзі, і мене бісить, що насамперед думаєш, коли ти з ними контактувала

Єфросиніна: Бісить!
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Українська телеведуча Маша Єфросиніна заявила, що втомилася боятися заразитися коронавірусом.

Українська телеведуча Маша Єфросиніна 28 серпня на своїй сторінці в Instagram заявила, що ніколи раніше в її житті не було таких затяжних періодів страху, як зараз.

"Сьогодні я відчуваю втому від постійного страху – ніколи у своєму житті стільки не проводила часу з відчуттям, що треба побоюватися: обіймів, поцілунків, дверних ручок", – поділилася емоціями ведуча.

Вона зізналася, що змушена була відмовлятися від доправленої з ресторану їжі, якщо бачила, що кур'єр був без маски і рукавичок.

"Стали хворіти друзі і знайомі. І мене бісить відчуття, що насамперед ти думаєш не про те, що привезти їм із ліків і фруктів, а коли ти з ними контактувала. Бісить! Так не було, так не має бути", резюмувала ведуча.

Спалах коронавірусної інфекції виник наприкінці 2019 року в Китаї. 11 березня 2020 року Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила поширення коронавірусу пандемією.

Станом на 28 серпня коронавірусом у світі заразилося понад 24 млн осіб. Про це свідчать дані американського Університету Джонса Гопкінса, який стежить за поширенням хвороби. Одужало приблизно 16 млн. людей

В Україні загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 сягнула 114 497, 2451 особа померла, 55 083 пацієнти вже одужали.