Єфросиніна із чоловіком відпочила на колишній віллі наркобарона Пабло Ескобара

Тимур Хромаєв і Маша Єфросиніна на відпочинку в Мексиці
Фото: mashaefrosinina / Instagram

Українська телеведуча Маша Єфросиніна разом із чоловіком – бізнесменом та ексголовою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимуром Хромаєвим – показала спільне фото з відпочинку в Мексиці. Знімок телезірка розмістила у своєму Instagram.

Єфросиніна порадила своїм підписникам відразу чотири готелі для чудового проведення часу. У кожному з них пара побувала під час романтичної подорожі.

Один з рекомендованих телеведучою готелів – Casa Malca в місті Тулум. Це колишня вілла наркобарона Пабло Ескобара. Згідно з інформацією системи бронювання житла Booking, вартість проживання в готелі становить $1780 за ніч.

"Casa Malca Tulum. Занурення у світ тулумського колориту й барв. Вони всюди, починаючи з легенди, мовляв, готель – це перероблена вілла Пабло Ескобара. На місцевому пляжі можна годинами розглядати людей, похрускуючи начос із гуакамоле. Ніде поки у своїй туристичній географії я не зустрічала місця з такою енергетикою. Дітей можна брати, тільки якщо хочете пошкодувати про це", – написала 42-річна телеведуча.

Зараз пара відпочиває в Канкуні – прибережному місті й усесвітньо відомому курорті у східному штаті Мексики Кінтана-Роо. Місто розташоване на півострові Юкатан на березі Юкатанської протоки, що відокремлює його від Куби.

Один із номерів у готелі, який колись був віллою Ескобара. Фото: booking.com


Контекст:

Єфросиніна дебютувала у програмі "Щасливий дзвінок", яка виходила на каналі УТ-1. Незабаром їй надійшло запрошення від "Нового каналу", який запускав ранкову програму "Підйом". Зараз ведуча знімає інтерв'ю для свого каналу на YouTube і займається благодійністю.

23 травня 2021 року в Instagram Єфросиніна повідомила, що разом із чоловіком, колишнім головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку Тимуром Хромаєвим полетіла на відпочинок до Мексики.