Єлизавета II змінила постачальника нижньої білизни королівського двору через балакучість колишньої власниці

Королівський двір відмовився від послуг Rigby & Peller
Фото: londontown.com

Екс-власниця компанії Rigby & Peller, яка виробляла нижню білизну для членів королівської сім'ї Великобританії, написала мемуари з пікантними подробицями своєї роботи. Після цього компанії відмовили у подальшій співпраці.

Британська королева Єлизавета II відмовилася від послуг компанії Rigby & Peller, яка протягом 57 років постачала нижню білизну для членів королівської сім'ї. Про це повідомляє газета Telegraph.

Причиною відмови стала зайва балакучість колишньої власниці компанії Джун Кентон.

82-річна Кентон, якій вдалося зробити з невеликої компанії бренд, що лідирує у своїй галузі, написала мемуари, у яких розповіла про вподобання принцеси Діани, принцеси Маргарет і самої Єлизавети. Вона також розповіла, що на примірках королеви часто були присутні її улюблені собаки коргі.

Кентон продала свою компанію у 2011 році, проте королівський двір усе одно відмовився від послуг Rigby & Peller.

Вона заявила, що не говорила ні про що особисте і до того ж не збиралася когось ображати. Кентон підкреслила, що пишалася співпрацею з королівською родиною.

Видання пише, що вартість бюстгальтера від Rigby & Peller варіюється від 50 до 200 фунтів стерлінгів (от $69 до $275. – "ГОРДОН"). Серед відомих клієнтів компанії були екс-прем'єр-міністр держави Маргарет Тетчер і актриса Джоан Коллінз, її нинішніми покупцями є актриси Кім Кардашян і Гвінет Пелтроу.