"Їй легше, вона одна". 41-річна Тоня Матвієнко розповіла, чому її 23-річна дочка повернулася з Німеччини до України

Тоня Матвієнко народила дочку Уляну 1998 року
Фото: tonya_matvienko / Instagram
Українська співачка Тоня Матвієнко, яка проживає у Великобританії разом із молодшою дочкою, в інтерв'ю "24 каналу" розповіла, що її 23-річна дочка Уляна нині живе і працює в Україні.

За словами співачки, старша дочка після повномасштабного вторгнення РФ в Україну кілька місяців провела у Берліні (Німеччині), після чого повернулася додому. Артистка зазначила, що Уляна не має наміру знову виїжджати за кордон.

"Роботу знайшла в Україні, розповіла Тоня Матвієнко. Я їй казала: "Ти ще молода, можливо, це якийсь шанс реалізувати себе за кордоном". Вона сказала: "Ні, я не хочу жити за кордоном. Я себе там не бачу і буду робити все для того, щоб Україна процвітала. Залишуся тільки тут, буду допомагати". Їй легше, вона одна".

У цьому самому інтерв'ю співачка заявила, що вони з чоловіком, українським артистом Арсеном Мірзояном залишилися без роботи, бізнесу сім'я не має, тому вона вирішила разом із молодшою дочкою виїхати до Великобританії, щоб отримувати там допомогу.

Контекст:

Тоня Матвієнко народила дочку Уляну 1998 року – зараз їй 23 роки. Імені батька Уляни артистка не називає. Відомо, що вони розлучилися у 2008 році.

У 2017 році Тоня Матвієнко вийшла заміж за Мірзояна. Пара виховує доньку Ніну (2016). Від попередніх стосунків у Мірзояна є два сини.

До війни Тоня Матвієнко зі своєю сім'єю проживала в будинку матері, української співачки Ніни Матвієнко. Після нападу РФ на Україну співачка з дочками переїхала до Португалії, а потім з молодшою – до Великобританії.

Чоловік артистки, український співак Арсен Мірзоян залишився в Україні й займається волонтерською діяльністю. Він живе разом із тещею.