"Йому це потрібно, це трохи відволікає". Зеленська розповіла про тренування чоловіка і зізналася, яким видом спорту займається сама

Зеленські живуть у шлюбі з 2003 року
Фото: olenazelenska_official / Instagram
Перша леді України Олена Зеленська в інтерв'ю, яке 15 лютого опублікували на сайті німецького щотижневого видання Zeit Magazin, розповіла, що кілька разів на тиждень займається спортом.

За словами Зеленської, ідеться про гімнастику й ходьбу. Дружина президента України Володимира Зеленського зазначила, що це допомагає їй відволіктися на якийсь час. Зеленська зізналася, що погано спить ночами, й розповіла, що пробувала медитувати, розраховуючи, що це допоможе, але медитації не дали результатів.

Перша леді України наголосила, що Зеленський також займається спортом, віддаючи перевагу силовим тренуванням. Вона наголосила, що "йому це потрібно, це його трохи відволікає".

У цьому самому інтерв'ю Зеленська розповіла, що в неї погіршився зір, хоча раніше у неї жодних проблем з очима не було.

Контекст:

Володимир Зеленський та Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. У пари є двоє дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося у лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні. Дочка Зеленських восени стала студенткою.