Юлія Леус уперше показала обличчя доньки

Леус: Я зараз почуваюся щасливою, і це найголовніше
Фото: yla__yla / Instagram

Блогерка і дружина шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус у свій день народження вирішила вперше показати підписникам обличчя своєї доньки Аделіни. Фото 18 липня вона опублікувала в Instagram.

"У свій день народження хочу познайомити вас з Аделіночкою. Вона – мій подарунок, який зробила собі сама, свою маленьку копію. Чого ще можна бажати у свої 35 рочків. Не буду писати про цей важкий рік у моєму житті, я зараз почуваюся щасливою, і це найголовніше", – зазначила вона.

Контекст:

Леус і Джеджула одружилися 2017 року. Наприкінці 2020-го дружина ведучого зробила заяву з лікарні, повідомивши, що перебуває під крапельницями, оскільки її вагітність опинилася під загрозою переривання. 25 лютого 2021 року в пари народилася донька.

В Instagram Stories Леус повідомила, що мала сильний стрес через провину чоловіка, не уточнивши подробиць.

Джеджула, коментуючи її заяву, пояснив поведінку дружини "зміненим гормональним фоном" і порадив звернутися із заявою в поліцію.

Напередодні пологів Леус повідомила, що хоче розлучитися із Джеджулою, але повернеться до цього питання після того, як народить доньку.

26 червня дружина ведучого заявила, що заразилася коронавірусом, і звинуватила чоловіка в тому, що він приховував від неї факт зараження його батька, який проживав разом із ними і якого згодом госпіталізували. 29 червня Леус розповіла, що Джеджула після того, як вона на два дні з'їхала з їхньої квартири, звертався в поліцію із заявою про зникнення її та їхньої чотиримісячної доньки.