"Юнак уже". Анатолій Анатоліч показав свого сина

Анатолій Анатоліч: Як швидко минає час
Фото: Анатолій Анатоліч / Facebook
Український телеведучий Анатолій Анатоліч 19 листопада на своїй сторінці в Instagram опублікував фото свого сина Ніла, якому за день виповниться чотири місяці.

"Як швидко минає час. Сьогодні буде точно не так, як учора, тому запам'ятовуйте кожен щасливий момент у житті. А завтра будьте кращим за себе сьогоднішнього. Не витрачайте час на поганих людей. Кожна хвилина робить нас старшими. І хочеться з кожною хвилиною бути щасливішим", – написав він.

''Юнак уже", – прокоментувала підписниця Олена Арбуханова.

Контекст:

Справжнє ім'я Анатолія Анатоліча – Анатолій Яцечко. Він народився 1984 року у Кривому Розі Дніпропетровської області. Закінчив обліково-економічний факультет Криворізького економічного інституту. У студентські роки грав у КВК, був капітаном збірної команди Кривого Рогу. Під час навчання працював на місцевій радіостанції, вів корпоративи.

2006 року переїхав до Києва. Спочатку працював ведучим на радіостанції "Хіт FM", згодом перейшов на телебачення. У різні роки співпрацював із телеканалами M1, "1+1", "Прямий".

Наразі працює ведучим ранкового шоу на телеканалі "Україна". Окрім того, продовжує вести різні заходи та розвиває власний YouTube-канал "Зе Интервьюер", де викладає інтерв'ю з відомими людьми.

Анатолій Анатоліч одружився 2010-го. Його дружиною стала Юлія Бойко – засновниця продюсерської компанії Yula Company та школи комунікацій PRaktika. Пара виховує двох доньок – Алісу (2011) та Лоліту (2013). 20 липня 2021 року в них народився син Ніл.