Камінська після скандалу назвала продюсера "НеАнгелів" своїм першим та єдиним, а співачка Віка оприлюднила фото з його колишньою

Нікітін заснував групу "НеАнгели" 2006 року. Камінська та Віка були учасницями колективу із дня заснування
Фото: yuriynikitin / Instagram
9 грудня українському продюсеру Юрієві Нікітіну виповнилося 54 роки. Його колишні підопічні, ексучасниці продюсованої ним групи "НеАнгели", співачки Слава Камінська та Віка (Vіktoria) після нещодавнього публічного скандалу розмістили на своїх сторінках в Instagram адресовані йому вітання.

Першою Нікітіна привітала Слава Камінська.

"Юро, люблю, ціную і поважаю! Із днем народження, мій перший і поки що єдиний у світі шефе. Бажаю тобі багато крутих проєктів та творчості, яка надихає", написала Камінська.

Друга учасниця колективу, який розпався, співачка Viktoria оприлюднила привітання Нікітіну після Камінської.

Вона привітала колишнього продюсера не лише від свого імені, а й від імені української співачки Ірини Білик, яку свого часу з Нікітіним пов'язували робочі й особисті стосунки.

"Із приголомшливою моєю музою нас об'єднує спільний колишній продюсер, у якого сьогодні день народження. Усьому й усім свій час і місце. Будьте щасливі й вірте в знаки долі! Юро, многая літа", написала вона.

Контекст:

Гурт "НеАнгели" заснував продюсер Юрій Нікітін 2006 року. Його солістками стали Слава Камінська та Віка (справжнє ім'я – Катерина Смеюха). Одними з найвідоміших композицій колективу є пісні "Юра, прости", "Ты из тех самых", "Роман".

4 березня 2021 року стало відомо про припинення діяльності групи. Після розпаду колективу Камінська першою дебютувала як сольна співачка – у березні вона презентувала пісню "911" під сценічним псевдонімом Slava Kaminska. Віка оголосила про старт сольної кар'єри 19 травня.

Наприкінці жовтня Віка натякнула на конфлікт із Камінською, а 15 листопада розмістила в мережі ролик, де її знято під час розрізання торта із зображенням колеги. Після цього співачка дала інтерв'ю, у якому заявила, що всі ці роки терпіла з боку Камінської булінг та рукоприкладство. Зокрема, вона звинуватила Камінську в тому, що якось та через запізнення вчепилася їй у волосся.

Камінська відмовилася коментувати цю заяву колеги, але уточнила, що все сталося, коли вона сама була на останніх місяцях вагітності, а колега, яка спізнилася, сказала їй, що "вагітність – не хвороба".