Кардаш'ян непокоїться, як її еротичні селфі вплинуть на її дітей

Кардаш'ян: Я не хочу бентежити моїх дітей
Фото: kimkardashian / Instagram

Відома модель і зірка шоу "Сімейство Кардаш'ян" Кім Кардаш'ян непокоїться, як її еротичні фотосесії вплинуть на чотирьох її дітей. Про це вона розповіла 17 червня в шоу Keeping Up With the Kardashians.

Під час ефіру у Кім запитали, чи планує вона припинити зніматися в напівоголеному вигляді, коли стане кваліфікованою юристкою.

Модель відповіла, що не перестане ділитися в соціальних мережах своїми селфі в бікіні, які "надихають". Однак додала, що стурбована тим, як до них поставляться четверо її дітей, коли підростуть.

"Я не хочу бентежити моїх дітей. Не хочу, щоб вони ніяковіли, що мама публікує селфі в бікіні. Є межі", – сказала вона.

Водночас вона згадала, як відвідувала Білий дім у 2018 році, щоб виступити за реформу кримінального правосуддя, опублікувавши напередодні візиту чергову порцію напівоголених селфі.

"Я подумала, що щойно опублікувала фотографію в бікіні, і сподівалася, що в Білому домі не підписані на мій Instagram і не подивляться знімків, поки я тут. А потім вирішила, що просто маю бути сама собою", – заявила модель.

Відео: Keeping Up With The Kardashians / YouTube

Контекст:

Кім Кардаш'ян народилася в Лос-Анджелесі 1980 року в сім'ї відомого адвоката і світської левиці. У неї вірменське коріння з боку батька і шотландське та голландське – з боку матері.

Кардаш'ян набула величезної популярності у 2007 році, коли стала учасницею сімейного реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян". Проєкт приніс їй не тільки славу, а й статки. Журнал Forbes 7 квітня 2020 року офіційно визнав Кардаш'ян мільярдеркою.

Кардаш'ян тричі була заміжньою. З останнім чоловіком, репером Каньє Вестом, вона розлучилася нещодавно, проживши у шлюбі майже сім років. У них четверо дітей: Норт (2013), Сейнт (2015), Чикаго (2018), Псалм (2019). Чикаго і Псалма виношували і народжували сурогатні матері. Зараз пара у процесі розлучення.