"Кілька років не віталися". Тарабарова розповіла про стосунки з ексбойфрендом Дантесом

Тарабарова: Ми були малі, амбітні, дуже енергійні і розійшлися не дуже позитивно
Фото: tarabarova / Instagram
Українська співачка Tarabarova (Світлана Тарабарова) в ефірі програми "Світське життя" на каналі "1+1" розповіла про стосунки з колишнім хлопцем Володимиром Дантесом.

"Ми були малі, амбітні, дуже енергійні і розійшлися не дуже позитивно. 10 років пройшло або більше, і зараз ми вже з посмішкою вітаємося. Раніше навіть не віталися. Кілька років точно. І Вова, і я – вогонь, а разом – це просто нереально", – зазначила виконавиця.

Зараз Тарабарова одружена з режисером Олексієм Бондарем і виховує двох дітей. Співачка розповіла, що для молодшої дочки їй довелося найняти няню, оскільки вона нічого не встигала.

"За цей час, коли є няня, я і пісню написала, і готуємося до зйомок відеокліпу, і навіть почала худнути. За карантин, цю зимову історію, я заїдала стрес і набрала 8 кг. Я вже другий тиждень на дієті, займаюся спортом, хоча дуже не хочеться. Я себе просто вмовляю", – додала вона.

Цього року Тарабарова разом із чоловіком відсвяткує п'яту річницю весілля.

"Хочу нам удвох придбати тур у Каппадокію і подивитися на повітряні кулі, покататися, тільки вдвох", – поділилася співачка.

Відео: Світське життя / YouTube

Контекст:

У 2008 році Tarabarova (Світлана Тарабарова) стала учасницею "Фабрики зірок 2" на "Новому каналі", посівши друге місце. На шоу вона познайомилася з Дантесом, який і став її першим коханням. Зараз він одружений з іншою співачкою, Надією Дорофєєвою.

Після закінчення "Фабрики зірок 2" Тарабарова виступала у складі українського гурту Real O під псевдонімом Аліса Тарабарова, продюсеркою якого була співачка Наталія Могилевська. У 2012 році Тарабарова почала сольну кар'єру.

Артистка заміжня за режисером Олексієм Бондарем. Пара одружилася восени 2016 року після трьох років стосунків. Чоловік старший за співачку на 15 років.

Пара виховує сина Івана (2018) і дочку Марію, яка народилася 23 вересня 2020 року.