Кім Кардаш'ян прокоментувала скандал, пов'язаний із пошкодженням знаменитої сукні Мерилін Монро

Журнал Forbes 2020 року офіційно визнав Кардаш'ян мільярдеркою
Фото: ЕРА
Американська модель Кім Кардаш'ян 22 червня в ефірі шоу Today на NBC уперше висловилася про скандал, пов'язаний з її появою 3 травня на балі Інституту костюма Met Gala у Метрополітен-музеї у Нью-Йорку в легендарній сукні американської співачки Мерилін Монро.

Модель орендувала вбрання у компанії Ripley's Believe It or Not. Як зазначає Insider, головною умовою оренди сукні було повернення її у такому самому вигляді.

Проте 13 червня на сторінці Мерілін Монро в Instagram, яку веде американський колекціонер Скотт Фортнер, з'явилося фото сукні після того, як її одягала модель.

На знімку великим планом зафіксовано пошкодження – на задній частині відсутні кристали, а тканина біля блискавки виглядає зношеною.

За словами Кардаш'ян, на червоній доріжці вона позувала у сукні не більше ніж п'ять хвилин, а одягнути її безпосередньо перед виходом їй допомогли співробітники заходу.

"Я розумію, як багато значить ця сукня для американської історії. З огляду на американську тему на Met Gala, я подумала: "Що може бути більш американським, ніж Мерилін Монро, яка співає Happy Birthday президенту Сполучених Штатів?" прокоментувала Кардаш'ян.

Говорити про пошкодження вона не стала.

Відео: TODAY / YouTube

Контекст:

Кім Кардаш'ян – зірка реаліті-шоу "Сім'я Кардаш'ян". Журнал Forbes 2020 року офіційно визнав Кардаш'ян мільярдеркою.