Kola в межах авторського проєкту Пивоварова записала дуетну пісню з його підопічним на вірші Вінграновського про кохання, яке згасає. Відео

Kola: Важливо не опускати руки, а пам'ятати, що навіть найменша іскра може запалити вогонь
Фото: kola__official / Instagram

Українська співачка Kola 2 серпня в межах нового напряму авторського проєкту українського артиста Артема Пивоварова "Твої вірші, мої ноти" "Нові імена" презентувала пісню на вірші українського поета Миколи Вінграновського "Темно-синій", яку записала з підопічним Пивоварова, українським артистом Geed. Відео опубліковано на YouTube-каналі Пивоварова.

"Основою ліричної композиції став вірш Вінграновського "Я дві пори в тобі люблю". "Темно-синій" – відвертий діалог, що відображає різнобарвність кохання й розкриває внутрішні переживання двох, з'єднаних сильним почуттям", – зазначають у пресрелізі.

За словами артистки, пісня стане мантрою для тих, хто відчуває, що кохання згасає, але варто шукати спосіб його відновити.

"Важливо не опускати руки, а пам'ятати, що навіть найменша іскра може запалити вогонь. Вона про те, як важливо зберегти тепло у стосунках і не дати почуттям охолонути", – сказала співачка.

Geed заявив, що дует з артисткою став новим стартом у його творчості.

"Вдячний Артему Пивоварову за неймовірний вклад. Вдячний Kola за те, що ми створили цю пісню разом, зробили це спільне диво, неймовірно чуттєво, неймовірно красиво, за її глибинну душу й серце", – зазначив він.