"Коли дізналася, що в чоловіка є коханка, земля втекла з-під ніг". Ексдружина Павліка розповіла, як пережила його зраду

Созаєва була третьою дружиною Павліка
Фото: Лора Созаева / Facebook
Колишня дружина українського артиста Віктора Павліка, танцівниця Лариса Созаєва, дізнавшись про зраду чоловіка, злякалася, що нікому не буде потрібна. Про це вона написала 2 червня у Facebook.

"Коли я дізналася, що у чоловіка є коханка, земля втекла з-під ніг. Стало дуже страшно, що залишуся сама, що я некрасива, стара і як жінка нікому не буду потрібна. Зморшки, яких я не помічала, раптом стали величезними, так мозок відреагував на всі мої негативні думки і відчуття. І я вирішила почудити "наостанок" – зробити фотосесію", – зізналася вона.

За словами Созаєвої, побачивши себе збоку, зрозуміла, що подобається собі.

Вона також розмістила знімки, які було зроблено під час тієї фотосесії. На них Созаєва позує в невимушеній позі на тлі рожевого банера. Танцівниця порівняла свій образ із фламінго.

"Із цього й почалося моє психологічне зцілення і розуміння, що все починається із себе", – резюмувала ексдружина артиста.

Контекст:

Созаєва – третя дружина Павліка. У цьому шлюбі в артиста народився син Павло Павлік. Він помер у серпні 2020 року після боротьби з раком – 2018 року в сина артиста діагностували онкологічне захворювання. Павлу Павліку був 21 рік.

Зараз Павлік одружений учетверте – у травні 2021 року подружжя відсвяткувало річницю від дня реєстрації шлюбу. Із нинішньою дружиною Катериною Репяховою артист   познайомився в листопаді 2015 року, а 2018-го вона стала його концертною директоркою. Репяхова молодша за Павліка на 29 років.

10 січня 2021 року Павлік і Репяхова повідомили, що незабаром стануть батьками – вони планують назвати сина, який має народитися в червні, Михайлом.

Для Репяхової майбутня дитина стане первістком. У Павліка від перших двох шлюбів є син Олександр і дочка Христина. Вони єдинокровні брат і сестра.