Комаров став учасником кіносцени кривавої стрілянини в Бразилії

Комаров: Я живий і здоровий
Фото: komarovmir / Instagram

Український телеведучий Дмитро Комаров у Бразилії дістав досвід роботи каскадером.

Український телеведучий Дмитро Комаров у Бразилії взяв участь у зйомках фільму. Про це він розповів у Instagram.

"Друзі, щойно побачив, який жах у мережі й скільки сотень повідомлень у моїх телефонах. Хочу підкреслити: я живий і здоровий. На відео кадри зі зйомок, де я вчився працювати каскадером. А ось чому вони з'явилися в мережі, вирвані з контексту, – це інше питання. За умовами договору з бразильською командою кіношників, які організовували ці зйомки, ми зобов'язувалися надати їм усі відзняті матеріали, тому що вони, як актори, теж беруть участь. Там їхні обличчя. Виклав відео на свій канал бразилець на ім’я Іван. По суті, виклав себе – на відео він біжить за мною з пістолетом у ролі бандита. Він же каскадер і організатор зйомок. Зателефонували Івану із запитанням, навіщо він це зробив, і він відповів: "Це просто жарт". У принципі, по каналу видно, що там відоси зі зйомок фільмів", – зазначив телеведучий.

У ролику, опублікованому на каналі ACTOR FIGHT у YouTube, знято, як Комаров іде вулицею, розповідаючи щось на камеру. "Побігли!" – кричить він, побачивши місцевих чоловіків.

За кадром чути постріли. У фіналі показано телеведучого, який лежить на асфальті із закривавленим обличчям.

Відео: ACTOR FIGHT / YouTube

Дмитро Комаров народився 17 червня 1983 року в Києві. Він журналіст, фотограф, автор і ведучий телепрограми "Світ навиворіт" на каналі "1+1".