Композитор Квінта розповів, чому перестав бути вегетаріанцем і знову почав їсти м'ясо

Квінта: Півтора року тому в мене раптом став підніматися тиск, почалася тахікардія
Фото: Руслан Квинта / Ruslan Kvinta / Facebook
Український композитор Руслан Квінта під час пандемії коронавірусу повністю поміняв свій спосіб життя і підхід до харчування. Про це він розповів 14 липня в інтерв'ю сайту "Факти".

"Коронавірус своїм приходом усіх дуже струснув. І мене пандемія мотивувала повністю поміняти свій спосіб життя. Я навчився вести діалог із самим собою, став дуже організованим і зібраним. Більше часу став приділяти своєму здоров'ю. І це не тільки фізична активність – змінився підхід до харчування. До речі, я був вегетаріанцем, а тепер знову став м'ясоїдом. Річ у тім, що ті речовини, які є в ньому, більше ніде не знайдеш. А для організму людини вони необхідні", – заявив композитор.

За словами Квінти, зараз він почувається чудово.

"Але півтора року тому в мене раптом став підніматися тиск, почалася тахікардія. Я здав аналізи – мені сказали, що у мене зі здоров'ям усе прекрасно, водночас прописали таблетки. Я вирішив, що навряд чи буду їх пити. А коли змінив спосіб життя, усе, що мене турбувало у стані здоров'я, нормалізувалося", – резюмував Квінта.

Контекст:

Пісні, написані Русланом Квінтою (справжнє прізвище – Ахріменко), є в репертуарі Софії Ротару, Наталії Могилевської, Таїсії Повалій та інших українських і російських артистів.

З 2013 року Квінта був музичним продюсером шоу "Голос країни" і "Голос. Діти". З 2018 року є музичним продюсером національного відбору на міжнародний пісенний конкурс "Євробачення".

Квінта займається йогою.