Кортні Кардаш'ян випустила жуйки, "які покращують смак вагіни". Відома гінекологиня назвала препарат "вагінальною аферою" і пояснила чому

Кортні Кардаш'ян: Подаруйте своїй вагіні солодке задоволення, на яке вона заслуговує
Фото: kourtneykardash / Instagram
Американська модель Кортні Кардаш'ян 6 лютого презентувала в Instagram препарат під назвою Lemme Purr, який, за її словами, покращує здоров'я піхви.

"Знайомтеся, Lemme Purr наша нова вагінальна жуйка для здоров'я. Вагінальне здоров'я це така важлива частина загального добробуту жінки (і про нього мало говорять), тож ми такі раді запустити це! Подаруйте своїй вагіні солодке задоволення, на яке вона заслуговує (і перетворіть її на солодке задоволення). Знаєте, як то кажуть ти те, що ти їси", – ідеться в описі препарату на сторінці моделі.

За словами Кардаш'ян, продукт містить "ананас, вітамін С і пробіотики для здоров'я піхви й рівня pH, які підтримують свіжість і смак".

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від lemme (@lemme)

Канадсько-американська гінекологиня Джен Гюнтер, авторка книжки "Біблія вагіни" на своїй сторінці в Instagram назвала вагінальні жуйки від Кардаш'ян "вагінальною аферою". Вона зазначила, що зателефонувала моделі і повідомила її про це.

"Будь-хто, хто припускає, що ваша вагіна несвіжа чи потребує поліпшення смаку, є жінконенависником і жахливою людиною. І так, це стосується вас, Кардаш'ян, і вашої афери", заявила лікарка.

Вона також звернулася до підписниць.

"Твоя вагіна приголомшлива. Якщо ви вважаєте, що у вас є проблеми зі здоров'ям, зверніться до експерта, а не до Кардаш'ян. Цей ананасовий міф має померти. Це міф і одна з причин, чому мені довелося додати розділ про їжу в "Біблію вагіни", резюмувала експертка.


Контекст:

Кардаш'ян 2022 року запустила лінійку добавок під назвою Lemme. Новий продукт розширив асортимент вітамінів і добавок.