"Гарна жінка в памперсі на сцені", "Хочеться слухати спів, а не витріщатися у промежину". Лорак здивувала підписників вбранням

Лорак уперше за сім років виступила в Україні
Фото: anilorak / Instagram

Українська співачка Ані Лорак, яка останніми роками будує кар'єру в Росії, уперше із 2014 року дала концерт на батьківщині. 16-го і 17 серпня вона виступила в нічних клубах Одеси. Фотографії з першого концерту Лорак виклала на своїй сторінці в Instagram.

"Ми з вами були єдиним цілим. Так звучить любов... Дякую всім за ці незабутні емоції!" – написала 42-річна співачка.

На одному зі знімків вона стоїть на сцені на шпильках на повний зріст, у білих обтислих шортах із високим поясом майже під груди і в такому самому топі, стилізованому під бюстгальтер. Концертний костюм викликав здивування в деяких підписників Лорак.

"Білий костюм не дуже... Кароліна неземної краси жінка! Але білі труси, як памперс, негарно", – написала розчарована прихильниця dasha111___kon111.

"Згодна з вами, хочеться слухати гарний спів, а не витріщатися у промежину, яка в тебе перед очима. Навіщо це виставляти напоказ?" – здивувалася saltykova29.

"Труси класні, із камінчиками", – потролила співачку lenahappy8.

"Блін, ну що за костюм? Гарна жінка, і в памперсі на сцені... Такий має вигляд, вибачте вже", – написала tyunikova_natali.

Контекст:

Ані Лорак (справжнє ім'я – Кароліна Куєк) народилася 1978 року в місті Кіцмань Чернівецької області. Вона представляла Україну на конкурсі "Євробачення 2008" з піснею Shady Lady і посіла друге місце. 2008 року співачка здобула звання народної артистки України.

Із 2014 року Лорак живе і працює в Росії.