Кравіц розповів, як у 60 років йому вдається мати здорове й спортивне тіло без гормонів і тестостерону

Кравіц народився 26 травня 1964 року в Нью-Йорку
Фото: lennykravitz / Instagram

60-річний американський співак Ленні Кравіц для того, щоб бути здоровим і мати спортивну фігуру, дотримується дисципліни й багато працює. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 30 травня опублікувало видання The Guardian.

За словами знаменитості, це означає, що коли він хоче з'їсти шкідливу їжу, то не робить цього. На запитання, як йому це вдається, Кравіц розповів свіжий приклад зі свого життя.

Співак зізнався, що напередодні весь день працював і репетирував до ночі, тому повернувся додому приблизно опівночі, але, попри це, пішов у спортзал і провів півторагодинне тренування.

Він зізнався, що не хотів цього робити, але знав, що мусить, бо це частина його дисципліни. Співак пояснив, що, коли йдеться про тіло, розум і дух, йому хочеться, щоб усі ці три елементи були узгодженими.

Кравіц додав, що людям, які хотіли б у 60 років мати такий вигляд, як у нього, потрібно змінити своє мислення й почати працювати.

Співак зазначив, що не вживає ні гормонів, ні тестостерону, і наголосив: "Я роблю це на 100% за допомогою їжі й тренувань".

Контекст:

Ленні Кравіц народився 26 травня 1964 року в Нью-Йорку. Його індивідуальний музичний стиль поєднує соул, фанк, реггі, фолк і балади. Він грає на гітарі, клавішних, барабанах і перкусії. У дискографії Кравіца 11 студійних альбомів.

1987 року Кравіц одружився зі своєю подругою Лізою Бонет, а 1988-го в них народилася донька Зої Ізабелла Кравіц. Подружжя розлучилося 1993 року.

Серед його обраниць було багато світових знаменитостей, зокрема модель Наомі Кемпбелл, співачки Кайлі Міноуг, Мадонна, Наталі Імбрулья, Ванесса Параді, дизайнерка Стелла Маккартні, а також актриса Ніколь Кідман.

Протягом останніх дев'яти років Кравіц утримується від особистих стосунків із жінками.